ПРИМА91

за НАС

Прима 91 e основана през 1991г. в България – Ветрино (област  Варна) под името ЕТ „Прима-91 – Желязко Панков“. В самото начало фирмата извършва транспортни услуги само на територията на Република България.  От 1998г Прима 91 започва да изпълнява и поръчки свързани с международни доставки.


Фирмата е специализирана в международния транспорт предимно на територията на Европейския съюз, Великобритания и Турция.

Прима 91 е регистрирана в България, но разполага със склад и обслужващи обекти не само в България, но и в Германия. Във връзка с това фирмата предоставя целогодишно допълнителни специализирани услуги за товарни автомобили на място в сервиза, както и мобилни услуги в случай на необходимост.

Прима 91 притежава автопарк с над 200 влекача и ремаркета. Ремаркетата са от типа мега и вариос и представляват тристранна щора с възможност затваряне от всички страни, както и отгоре.  Ремаркетата са сертифицирани, подсилени с XL и напълно оборудвани, което позволява превоза на разнородни и специфични товари.

Фирмата разполага с годишни СЕМТ разрешителни, както  и с лицензи за транспортиране на отпадъци в Германия, Великобритания, Дания и Бенелюкс, което спомага за по-голямата гъвкавост при поемане на специфични заявки.

В съответствие с нашия дългогодишен опит и дългосрочно сътрудничество с големи европейски спедитори, наша основна цел е да достигнем най-високо ниво в качеството на извършваните транспортни услуги, точност и коректност. 

Нашият добре обучен екип, натрупал опит през годините, днес е способен да разрешава бързо проблемни и непредвидени ситуации, както и да дава адекватна информация за Вашите товари във всеки един момент от доставката.

Флотата на Прима 91 е проследима 24/7, благодарение на внедрената GPS система за проследяване от последно поколение. При спешни доставки системата позволява оторизиране на достъп за проследяване на пратката, като всеки момент  след натоварването Вие виждате позицията на камиона и знаете къде е Вашата стока. Вашият достъп е гарантиран по всяко време и навсякъде, където имате достъп до вашата електронна поща.

Като дългогодишен транспортьор Прима 91 цени и се стреми към дългосрочно сътрудничество.